Реклама

Booking.com
Select Menu

Катедрали

Опознай България

Екзотични кътчета

Обиколи Европа с нас

Класации

Дворци и Замъци

Хотели

Поглед от високо

Изпратено от читатели

Видео


Във блога За Света искам да Ви запозная със забележителности от България и Света. Искам заедно да обиколим света и да открием и опознаем  красивите кътчета от нашата планета, да "видим" паметни за света културни и исторически забележителности, които нямате възможност да видите на живо, а искате да разберете нещо повече за тях.
Публикациите  гледам да бъдат колкото се може по-интересни, обхващащи повече информация и така да разберете повече факти за дадена забележителност на едно място.
Надявам се да Ви хареса!
На facebook страницата на блога споделям доста снимки от България за да видите в какви  красиви градове и села живее българският народ, сред каква невероятна природа, но за съжаления света в който живеем е толкова материален и всеки мисли само за оцеляването си и  не обръща внимание на тези красиви кътчета от нашата природа.
Като казах материален се сетих за една мисъл, която наскоро чух. Тази мисъл ми направи впечатление и искам да я споделя с Вас: ‎"Хората са създадени, за да бъдат обичани, а вещите са създадени, за да бъдат използвани. Причината, поради която сега светът е в хаос се дължи на това, че вещите са обичани, а хората - използвани."  Ако хората се обичат, обичат и природата и бъдат по-близо до нея всичко ще се оправи. 

Booking.com