Реклама

Booking.com
Select Menu

Катедрали

Опознай България

Екзотични кътчета

Обиколи Европа с нас

Класации

Дворци и Замъци

Хотели

Поглед от високо

Изпратено от читатели

Видео

» » » Почивка в Пампорово


Unknown 15:41:00 ч. 0

Да избягаме, така да се каже от натовареното ежедневие, да се потопим сред природна красота и изобилие от развлечения с няколкодневна почивка в Пампорово. Курорта предлага идеалния условия за всичко това на едно място. Прохлада, уединение с чистотата и свежестта на планинският въздух, а наред с това и изключителни възможности за привържениците на алпинизъм, зимни спортове и още много.
Намиращ се във вътрешността на планина Родопите, курорт Пампорово е и в близост с един от стоте национални туристически обекти на България, връх Снежанка, намиращ се на 1650 м.
Дългото прохладно лято тук способства и нарежда Пампорово сред предпочитаните дестинации дори в горещите летни дни. Зимните условия, спортове и мекия климат на зимата правят почивката в Пампорово през студените дни на годината идеална за всеки.
И въпреки, че туристическия сезон основно е през зимата, дори пролет тук не липсват посетители. Природата в местността на Пампорово е повече от привлекателна.
Почивка в курорт Пампорово се отразява отлично на всеки ценител на качество и лукс.
Курорта е приспособен за ски и сноуборд условия, а пистите са идеално поддържани и пригодени за масова посещаемост. Обслужването на станции, вили ихотели в Пампорово е на най-високо ниво.
Курорт Пампорово е доста богат и на магазини, от които може всеки да си снабди с нужна екипировка за ски. За начинаещите ски привърженици се предлагат часове при ски преподаватели, които са и най-добрите за страната.
Привлекателна и опияняваща е природната картина на курорт Пампорово и през летните почивни дни. Идеални температурни условия и множеството забележителности, могат да се посетят от всеки желаещ да се откъсне от забързаната действителност на големия града.
В близост до Пампорово са разположени Бачковският манастир, Чудните мостове, Смолянските езера и Триградското ждрело. Не са малко и пещерите, които могат да се видят. Сред тях най-известната е Ягодинската пещера.
За почивка и нощувки в Пампорово работят множество хотели, вили, хижи, къщи за гости, които се пръснати из целия град и околността.
Легловата база е на най-високо ниво и отговаря на изискванията на различните вкусове на своите посетители. За най-претенциозните има луксозни хотели с множество удобства.
Ако искате пълен релакс, спохождан от множество емоционални изживявания, максимални дозиенергизиращи изживявания, то Вашата почивка е в Пампорово.

«
Следваща
По-нова публикация
»
Предишна
По-стара публикация

Няма коментари

Оставете коментар:

Booking.com